Α-περιοδικό Φαινόμενο!

Η λάσπη (η) κυκλοφόρησε σε 27 αντίτυπα το 1995 και αναρτάται στο διαδίκτυο από το 1996.

Η κανονική ιστοσελίδα www.laspi.gr τελεί υπό ανανέωση. Το παρόν ιστολόγιο laspii.blogspot.com φιλοξενεί προσωρινά υλικό της λάσπης (της).

Ο Μανώλης Λαμπράκης ήταν ο πρώτος ηλεκτρονικός αρχισυντάκτης της λάσπης (της) και μέλος της αρχικής ομάδας μαζί με τους Γιάννη (Yanko) Δημητρόπουλο και Αλέξανδρο (Zakman) Ζάκκα. Οι δύο τελευταίοι συνεχίζουν από κοινού με τον Θεόφιλο (Βολταίρο) Παπαδόπουλο ως αρχισυντάκτες. Σημαντική η διαχρονική συμβολή τακτικών συνεργατών όπως ο Μάνος (Hero) Ρούδας, ο Κώστας (Gass) Χαρβάτης και ο BKJ, καθώς και πολλών ακόμη έκτακτων.

Το καλοκαίρι του 2002 το παιχνίδι Τρομο-Πάκμαν της λάσπης (της), εμπνευσμένο από την εξάρθρωση της 17Ν, έγινε διάσημο στο πανελλήνιο. Πολλά κείμενα και παιχνίδια της λάσπης (της) έχουν αναδημοσιευτεί σε ιστοσελίδες ή μαζικά email. Το πιθανότερο είναι ότι κάποια στιγμή μας έχετε διαβάσει ή παίξει χωρίς να το γνωρίζετε!

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Όταν η λάσπη (η) έγινε είδηση στα μέσα ενημέρωσης

Αύγουστος 2002. Μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί παρουσιάζουν τη λάσπη (την) και τη διαδραστική εφαρμογή Τρομο-Πάκμαν στα δελτία ειδήσεων. Δείτε το βίντεο. (Οι πρωταγωνιστές του, με πιθανή εξαίρεση του τηλεπαρουσιαστή, διατηρούνται ίδιοι κι απαράλλαχτοι σε φρεσκάδα κ.λπ. 11 χρόνια μετά.)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου